OK

Systemet til effektiv virksomhedsledelse

Vi leverer en samlet pakke

CANEA Danmark har som mål at hjælpe virksomheder og organisationer med at udvikle, analysere og indføre strategier, systemer og kompetencer, der giver målbare resultater i form af øget effektivitet og større kundetilfredshed hos vores kunders kunder.

Dette opnår vi ved at levere rådgivning, uddannelse og IT-løsninger inden for:

  • Strategieksekvering
  • Organisering og effektivisering
  • Projekt- og porteføljeledelse
  • Indførelse af ledelsessystemer

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

Intuitive og fleksible systemer

IT-løsningerne for strategieksekvering, projekt- og porteføljestyring, ledelses- og kvalitetssystemer samt dokument- og sagsstyring er vores eget system, CANEA ONE. Dette system er udviklet over 20 år og tilpasses og videreudvikles konstant på baggrund af vores konsulenters og brugeres feedback.

Vores løsninger er kendetegnet ved at være lette at anvende, innovative i deres funktioner samt nemme at tilpasse. Derudover understøtter systemerne også kravene til løbende læring og forbedringer, tværorganisatorisk samarbejde, samt selvstændighed i det daglige gennem synlig delegering.

Kompetent rådgivning og undervisning

Vores IT-løsninger vil aldrig stå alene, men vil altid suppleres med rådgivning og uddannelse fra vores erfarne og dygtige konsulenter. Vores konsulenter og samarbejdspartnere har alle en dyb forståelse for, hvordan IT bedst muligt kan understøtte forretningen. De er således i stand til at konfigurere og indføre løsninger, så de bedst muligt passer til jeres unikke behov.

Skal vi lave en løsning til din virksomhed?

Med afsæt i Danmarks mest erfarne konsulenter implementerer vi CANEA ONE i offentlige og private virksomheder. I titusindvis af brugere inden for næsten alle typer brancher anvender i dag CANEAs systemer for at blive bedre til at opfylde deres kunders krav gennem at arbejde smartere.

Vil du høre nærmere om vores løsninger og hvordan, vi kan effektivisere din virksomhed, så kontakt os på70 25 15 60eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen