OK

Vi samarbejder med en række dygtige og erfarne konsulenthuse

RackPeople

Grundlæggende for samarbejdet gælder, at RackPeople agerer som CANEA Danmarks lT-drift- og teknikafdeling overfor vores kunder og egne løsninger.

www.rackpeople.com

Knoco

Knoco er et førende konsulenthus inden for ledelse, som med deres viden og erfaring hjælper organisationer til at levere håndgribelig forretningsmæssig værdi. Knocos knowhow, som er blevet til ved at samarbejde med verdensledere inden for knowledge management i 20 år, hjælper kunder i enhver branche med at forbedre ydeevnen og øge rentabiliteten. Knoco har konsulenter i hele verden, herunder Danmark.

www.knoco.com

struqtures®

structures® er en organisatorisk vurderingsmetode, der sætter din organisation i stand til at spotte og reagere (proaktivt) på dine værste trusler og dine bedste muligheder. Metoden anvendes i offentlige danske organisationer samt i førende virksomheder i C20 indekset på den danske børs. structures® er dansk udviklet.

www.struqtures.com

CMC - Connecting Management Consultants

Konsulentens vigtigste opgave er konstant at søge faglig og personlig udvikling. CANEA Danmark er medlem af CMC Netværket. CMC bidrager med en løbende nødvendig opkvalificering af vores konsulenter, som sikrer den nødvendige faglige og personlige udvikling ved at vi deltager i faglige fora, kurser, buddyordning, mentorordning og netværksmøder.

www.cmc-denmark.dk

SVPManagement

SVPManagement har gennem stor viden, praktisk erfaring og sammenhæng i innovative løsninger opnået et godt renommé inden for Management Consulting både nationalt og internationalt. Vi samarbejder med SVPManagement inden for modenhedsvurderinger af projektmiljøet, udvikling af organisationernes kompetencer inden for porteføljeledelse, programledelse og projektledelse. SVPManagement arbejder med individer, teams og organisationer i et strategisk perspektiv, så der gøres en organisatorisk forskel.

www.svpmanagement.dk

Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer