OK

CANEA viser vejen til øget effektivitet og større kundetilfredshed

Ideen bag CANEA i Danmark

Vores mål og vision er at hjælpe organisationer og virksomheder med at udvikle og implementere strategier, systemer og kompetencer, der leder til målbare resultater i form af øget effektivitet og medarbejdertilfredshed samt større kundetilfredshed hos vores kunders kunder.

CANEA Danmark har specialiseret sig i salg og implementering af virksomhedssystemet CANEA ONE fra CANEA Consulting Group, Sverige.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

Virksomhedens historie

CANEA er en svensk virksomhed, der i 20 år har arbejdet med rådgivning af virksomheder på områderne kvalitet og strategier. Igennem årene er rådgivningsvirksomheden blevet udvidet med IT-systemer, der på effektiv vis supplerer og understøtter den rådgivning og uddannelse, vi tilbyder vores kunder.

I dag kan vi tilbyde vores kunder rådgivning, uddannelse og IT-løsninger inden for strategi, organisering og effektivisering, projekt- og porteføljeledelse samt hjælpe med indførelse af effektive ledelsessystemer.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt

Vores løsninger er individuelle

CANEA ONE omfatter IT-løsninger for strategieksekvering, projekt- og porteføljestyring, ledelses- og kvalitetssystemer samt dokument- og sagsstyring. Vores løsninger kendetegnes ved at være lette at anvende, innovative i deres funktioner samt fleksible. Dertil understøtter de kravene for løbende læring og forbedringer, tværorganisatorisk samarbejde, samt selvstændighed i det daglige arbejde gennem synlig delegering.

IT-løsningerne vil aldrig stå alene, men vil altid suppleres med rådgivning og uddannelse fra vores dygtige og erfarne konsulenter. Udover egne konsulenter samarbejder CANEA Danmark med de bedste konsulenthuse på områder, hvor de hver især står stærkest for at kunne tilbyde markedets mest effektive løsninger. Vi vil således altid sammensætte en pakke, der omfatter både rådgivning, uddannelse og IT-løsninger. Samtidig tilpasses alle løsninger den enkelte kunde, da ikke to organisationer er ens.

Brugerne af vores løsninger omfatter nogle af Skandinaviens største private og offentlige virksomheder.

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen