CANEA Danmark har specialiseret sig i salg og implementering af virksomhedssystemet CANEA ONE fra CANEA Consulting Group, Gøteborg. 

Vor forretningside

Vor forretningside er at hjælpe organisationer med at udvikle, analysere og indføre strategier, system og kompetencer, der fører frem til målbare resultater i form af øget effektivitet og større kundetilfredshed hos vores kunders kunder.

Vi gør det ved at levere rådgivning, uddannelse og IT-løsninger indenfor fire udvalgte kompetenceområder: strategi, organisering og effektivisering, projekt- og porteføljeledelse samt indførelse af ledelsessystemer. Udover egne konsulenter samarbejder CANEA Danmark med de bedste konsulenthuse på områder, hvor de hver især står stærkest for at kunne tilbyde markedets mest effektive løsninger.

CANEA ONE omfatter IT-løsninger for strategi eksekvering, projekt- og porteføljestyring, ledelses- og kvalitetssystemer  samt dokument- og sagsstyring. Løsningerne kendetegnes ved at være lette at anvende, innovative i sine funktioner samt fleksible og understøtter kravene for løbende læring og forbedringer, tværorganisatorisk samarbejde, samt selvstændighed i det daglige arbejde igennem synlig delegering.

Brugerne af løsningerne omfatter nogle af Skandinaviens største private og offentlige virksomheder. Jeg er sikker på at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Med venlig hilsen

Jens Pind, direktør

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?