OK

Få et stærkt værktøj til sags- og hændelsesstyring

Minimer fejl og effektiviser processerne på en smart måde

I mange organisationer betyder ordene "virksomhedsudvikling" og "administration" træge processer, mængder af papir, besværlig rapportering i Excel og manglende prioriteringer, som ofte resulterer i, at sager havner mellem stolene.  Dette indebærer i praksis, at ressourcer går til spilde, og effektive foranstaltninger og nødvendige forbedringer udebliver.

CANEA Danmark kan levere et fleksibelt værktøj, der effektivt kan optimere alt fra afvigelses- og hændelsesstyring til reklamationer og audits.

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Book et møde

Husqvarna

CANEA Workflow er et fleksibelt og bredt frontline case management system, og CANEA har en aggressiv udviklingsplan, som vi til en vis grad har været involveret i og påvirket.

Jonas Wallmanz
Global Improvement Agent, Husqvarna

Få mere at vide - book et online møde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Absolut Company

At få struktureret statistik om for eksempel afvigelser fra materialer fra leverandører er et meget vigtigt område for os, og nu bliver CANEA Workflow et effektivt værktøj til forbedring af arbejdet og erfaringsoverførsel i virksomheden.

Magnus Nilsson
IT-chef, Absolut Company

CANEA Workflow er løsningen

CANEA Workflow er et stærkt værktøj til sags- og hændelsesstyring. Ved at anvende CANEA Workflow er det muligt på en enkel måde at skabe effektive arbejdsmetoder.  Tidsspild reduceres, og man får en tydeligere og bedre styring med mere automatiserede procedurer. Alle medarbejdere i organisationen kan på en enkel måde rapportere og følge op på sagerne.  Samtidig får ledelsen, nøglepersoner og linjechefer overblik over aktiviteterne i virksomheden. De bliver derfor bedre i stand til at prioritere og beslutte.

CANEA Workflow er kendetegnet ved:

 • Systemet håndterer alle processer i ét og samme system
 • Meget enkelt at sætte i drift og anvende, enormt høj brugervenlighed
 • Processer og flow, logik og formularer kan enkelt konfigureres direkte uden hjælp af IT-specialister
 • Et system med stor fleksibilitet, der kan anvendes til alt fra hændelsesstyring til audits og kundesupport

Stihl

CANEA ONE sætter skub i forretningen for Andreas Stihl Norden. Samarbejdet med CANEA har også været uhyre fordelagtigt. Vi har virkelig værdsat deres ekspertise på mange områder og deres evne til at levere en end-to-end-løsning, der omfatter konsulentydelser og IT-support.

Kjell Svensson
CEO, Andreas Stihl Norden AB.

Bedre styring og mindre tidsspild

Med CANEA Workflow bliver arbejdet med alt fra reklamationer og kundesupport til hændelsesstyring nemt og enkelt. Med dette brugervenlige system kan I bruge jeres tid på den mest hensigtsmæssige måde og skabe de bedste resultater.

Eksempler på anvendelsesområder:

 • Sagsstyring
 • Afvigelsesstyring
 • Hændelsesstyring
 • Reklamationer
 • Kundesupport
 • On boarding
 • Audits

Hør mere om, hvad CANEA kan tilbyde

Vores konsulenter er altid klar til at fortælle mere om mulighederne med CANEA Workflow og vores andre systemer til effektiv virksomhedsledelse. Vi har løsninger til at skabe effektiv virksomhedsledelse på alle strategiske områder - helt fra dokument- og sagsstyring til strategieksekvering, projekt- og porteføljestyring samt ledelses- og kvalitetssystemer.

Vil du høre mere om vores løsninger og hvordan, vi kan hjælpe med at effektivisere processer og flows i din virksomhed, så kontakt os på 70 25 15 60 eller udfyld kontaktformularen.

Borås Energi og Miljø

Systemet er fleksibelt og effektivt til at styre flere komplekse arbejdsflow. Vi har også opdaget, at systemet giver flere anvendelser, end vi så fra begyndelsen, hvilket har været meget positivt for os. Derudover er det værdifuldt at med en administrations- og designfunktion, der giver os mulighed for selv at styre og ændre konfigurationen.

Gunnel Svantesson
Kvalitetschef, Borås Energi og Miljø

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Book et møde

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen