OK

Effektiv projektstyring og porteføljestyring med integrerede værktøjer

Enkle og standardiserede processer, der giver overblik

Systemer til projektstyring og porteføljestyring kan hurtigt blive en byrde frem for en hjælp. Mange systemer udvikler sig hurtigt til at være administrativt tunge og svære at få overblik over. Både medarbejdere og ledelse mister kontrollen, og vigtige detaljer forsvinder i systemet.

CANEA Danmark kan levere en helhedsløsning, der understøtter hele virksomhedens krav til porteføljeledelse, ressource-, program- og effektiv projektstyring. Vores system tilbyder støtte for alle typer projekter og til alle interessenter i projekterne, hvad enten det er ledelsen, ressourceejere, projektledere, projektdeltagere, styregrupper eller øvrige interne og eksterne interessenter.

Projektstyring til alle typer projekter

CANEA kan som sagt bruges meget bredt og har rigtig mange anvendelsesmuligheder, men nogle af de projekter, vores applikationer oftest anvendes i forbindelse med er:

 • Risikovurdering
 • ISO 9001
 • Styring af leverandører
 • Styring af afvigelser
 • GDPR
 • Intern auditering
 • Strategiudrulning
 • Kontraktstyring
 • Løbende forbedringer
 • Fælles kommunikationsplatform for projekt- og porteføljeledelse

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Book et møde

CANEA ONE gør E.ON's daglige arbejde mere effektivt og rentabelt

Vi har fået meget positiv feedback fra brugere om visualisering af projekter samt af analyseværktøjet med anvendelse af en klar grafik.

Jan-Erik Schrader
E.ON Tyskland

Få mere at vide - book et online møde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

CANEA Project er løsningen

CANEA Project bidrager med sine innovative løsninger til en mere effektiv porteføljeledelse og projektstyring. Det er enkelt at samarbejde, dele dokumenter og udnytte erfaring fra tidligere projekter. Med sine stærke funktioner for planlægning, øges muligheden for at gennemføre projekterne inden for aftalt tid og budget.

CANEA Project er kendetegnet ved at være:

 • En helhedsløsning for alle typer projekter
 • Intuitiv og let at anvende gennem en webbaseret brugergrænseflade
 • Baseret på "best practice" standarder inden for projektledelse
 • Enkel at konfigurere til egen projektmodel eller fx PRINCE2®
 • Enkel at indføre - 100 % webbaseret

Region Midtjylland

Vi har fået organiseret hele vores portefølje af projekter: Hvad er status? Hvor er projekterne i processen? Det har hjulpet enormt. Den tidligere løsning krævede en masse vedligeholdelse, hvilket ikke er nødvendigt i CANEA. Samtidig er det nemt at få et overblik over alle projekter, porteføljer og ressourcer, og det måske vigtigste – overblikket er et validt overblik

Nikolaj Woel
Financial Controller Region Midtjylland

Unikt overblik over hele porteføljen

Med systemet får du samtidig et unikt overblik over hele porteføljen af projekter holdt op mod de forretningsmæssige mål. Dette gør det enklere at vælge de rigtige projekter baseret på forretningens strategi, så værdien af investeringerne hele tiden optimeres.

Systemet indeholder desuden en helhedsløsning for planlægning af ressourcer - både for projektlederen og ressourceejeren. Systemet gør det nemt ved hjælp af et ressourcehistogram at skabe overblik over planlagt tid, belægning og tilgængelighed for alle ressourcerne - samlet eller individuelt.

Få mere at vide om, hvad CANEA kan tilbyde

Vi er altid klar til at fortælle mere om mulighederne med CANEA Project og vores andre systemer til effektiv virksomhedsledelse. Vi har løsninger til at skabe effektiv virksomhedsledelse på alle strategiske områder, herunder også dokument- og sagsstyring til strategieksekvering samt ledelses- og kvalitetssystemer.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan, vi kan hjælpe med en mere effektiv projekt- og porteføljestyring, så kontakt os på 70 25 15 60 eller udfyld kontaktformularen.

Porteføljestyring uden tung administration

Med Canea får I et brugervenligt system til portefølje- og projektstyring, så I nemt og hurtigt kan få et overblik og holde styr på alle jeres projekter og ressourcer. Canea Projects værktøjer er et intuitivt og brugervenligt system til porteføljestyring, som er webbaseret og enkelt at implementere i jeres organisation, og som derfor ikke medfører omfattende administrative byrder. Vores system understøtter alle typer af projekter og er nemt at administrere blandt alle projekternes interessenter, da informationerne samles og vises for den relevante bruger. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger til jeres virksomhed.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Book et møde

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen