OK

Effektiv procesoptimering gennem de rigtige værktøjer

Gør processerne gennemskuelige og nemme

Procesoptimering er noget af det, der for alvor kan være med til at øge effektiviteten og kundetilfredsheden hos en virksomhed. Processer kan hurtigt blive komplicerede, uigennemskuelige og administrativt tunge. Både medarbejdere og ledelse mister overblikket over, dels hvor man er i processen og hvad der er vigtigt at prioritere lige nu og her.

CANEA Danmark kan levere et værktøj til procesoptimering, der integrerer virksomhedens ledelsessystem med virksomhedens processer, så ledelsessystemet bliver en integreret del af medarbejderens hverdag - og dermed et aktiv og ikke en administrativ byrde.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

CANEA Process er løsningen

CANEA Process er værktøjet, der integrerer virksomhedens ledelsessystem med virksomhedens processer.  Systemet kan fungere sammen med de andre moduler i CANEA ONE, så det er muligt i ét og samme system at beskrive, eksekvere, overvåge og optimere processerne.

CANEA Process er kendetegnet ved:

  • Enkelt og intuitivt system (fx linkes direkte fra et objekt i procesmodellen til dokumenter, views og anden information)
  • Alt er samlet ét sted, dvs. alt foregår i systemet
  • Systemet kan nemt tilpasses den enkelte organisations løbende behov for ændringer
  • Alle tilpasninger kan foretages direkte i applikationen uden anvendelse af IT-specialister

Carlsberg

CANEA ONE understøtter os med at forbedre vores måder at håndtere dokumenter og processer på. Med sine brugervenlige interface-og samarbejdsværktøjer er vi i stand til at forenkle den måde, vi arbejder på. Resultatet er en platform, der virkelig understøtter vores bestræbelser på løbende forbedringer ved at levere et levende og altid up-to-date ledelsessystem med de relevante oplysninger, som altid er let tilgængelige - blot et klik væk

Virginia Arroyave Købke
Operations Excellence Director at Carlsberg Group

Brugervenlighed helt i top

For virkelig at kunne optimere sine processer skal de værktøjer, man bruger til det, være så brugervenlige som muligt. CANEA Process gør procesoptimering nem og enkel ved at have et af markedets mest brugervenlige og mest intuitive interfaces. Systemet er tilgængeligt på en lang række forskellige sprog og gør det muligt for organisationer at udvikle deres fulde potentiale inden for strategier, viden og samarbejde.

Systemet er optimeret for modellering af processer og understøttet blandt andet VSM symboler og standarden BPMN (Business Process Modelling Notation).

Hør mere om mulighederne med CANEA

Vores dygtige konsulenter er altid klar til at fortælle mere om systemet og mulighederne med CANEA Process og vores andre løsninger til effektiv virksomhedsledelse. Vores systemer omfatter alle aspekter af god virksomhedsledelse - helt fra dokument- og sagsstyring til strategieksekvering, projekt- og porteføljestyring samt ledelses- og kvalitetssystemer.

Vil du høre mere om vores løsninger og hvordan, vi kan hjælpe med at effektivisere processerne i din virksomhed, så kontakt os på70 25 15 60eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig for en snak om procesoptimering.

Effektiviser organisationens processer

Ønsker I at klarlægge, hvordan jeres processer fungerer, og hvilke steder i organisationen der kan optimeres yderligere? Ryd ud i administrativt tunge processer og få et system, der hjælper med at systematisere og effektivisere jeres arbejdsgange. Caneas procesværktøj, Canea Process, er et brugervenligt system – en væsentlig forudsætning når et nyt system skal forankres blandt organisationens medarbejdere, og arbejdet med procesoptimering skal opretholdes i en travl hverdag med kerneopgaverne i fokus. Vores innovative og smarte systemer gør det nemt at optimere flowet i jeres processer, så I får ryddet ud i arbejdsgange, der ikke er værdiskabende, men at I i stedet får skabt en mere effektiv organisation.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen