OK

Et kvalitetsledelsessystem, der understøtter ISO 9000 kvalitetssystem

Sæt fokus på kvalitetsarbejde

Ønsker I at arbejde struktureret med kvalitetsarbejde og implementere et kvalitetsledelsessystem, der også understøtter ISO 9000, så har vi hos CANEA Danmark mulighed for at levere et helt unikt system, der giver effektiv styring i hverdagen og struktureret dialog med kunderne.

Vi kan med andre ord levere et kvalitetssystem, der gør det muligt at indarbejde effektiv kvalitetssikring i alle virksomhedens processer. Det gælder alt fra salg, ordrehåndtering, kundeservice, produktion og ikke mindst logistikken gennem hele virksomheden.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer
Få et effektivt kvalitetsledelsessystem

Hos CANEA Danmark rådgiver vi i og implementerer det internationalt anerkendte system CANEA ONE, som er et virksomhedssystem til understøttelse af ledelses- og kvalitetssystemer, processtyring, sagsstyring og projekt- og porteføljeledelse. Dette system understøtter 100 % den internationale standard ISO 9000.

Gør virksomheden mere effektiv

Med et nemt og intuitivt kvalitetsledelsessystem, hvor alt samles, er I hurtigt hjulpet godt på vej til at forbedre virksomhedens effektivitet - en forbedring som kan ses på bundlinjen.

Kvalitetsarbejde gjort brugervenligt

Caneas systemer er både brugervenlige, innovative og fleksible, som gør dem anvendelige og værdiskabende for virksomheden. Et succesfuldt kvalitetsarbejde forudsætter et kvalitetssystem, som er nemt at håndtere og fungerer for medarbejderne.

Support og uddannelse er inkluderet

Vores løsninger indebærer IT-løsninger sammen med support og uddannelse i systemerne, så I får fuldt udbytte af programmerne og den nødvendige konsulentbistand.

Med CANEA ONE får I kort sagt et kvalitetsledelsessystem (ISO 9000 kvalitetssystem), der kommer hele vejen rundt. Kontakt os gerne for at få mere at vide på70 25 15 60eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kort om standarden ISO 9000

ISO 9000 er en samling af standarder for kvalitetsledelse (Quality Management Systems). Den omfatter alle typer virksomheder og organisationer og vedligeholdes af det internationale standardiseringsorgan International Organization for Standardization (ISO). Standarden udkom første gang i 1987, og er siden blevet revideret i sin helhed i 1994 og 2000, og siden da hver for sig.

Siden år 2000 har ISO 9000 bestået af tre primære standarder:

  • DS/EN ISO 9000:2018, Kvalitetsledelsessystemer - Grundprincipper og ordliste)
  • DS/EN ISO 9001:2015, Kvalitetsledelsessystemer - Krav)
  • DS/EN ISO 9004:2018, Kvalitetsledelse - Kvaliteten i en organisation - Vejledning i opnåelse af vedvarende succes)

De tre primære standarder støttes af flere relaterede kvalitetsstandarder og retningslinjer.

Den vigtigste standard er efter manges mening ISO 9001. Den har et meget procesorienteret fokus, og omfatter bl.a. kvalitetsledelse, produktdesign, kundebehandling, dokumentkontrol, intern oplæring, intern revision og ledelsesevaluering. ISO 9001 kan bruges til certificering af organisationer.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen