OK

Dokumentstyring og dokumenthåndtering gjort nemt og enkelt

Få et system til dokumenthåndtering, der skaber overblik

Dokumentstyring og dokumenthåndtering er ofte meget tidskrævende. Medarbejderne oplever ofte, at ledelsessystemerne er komplekse og vanskelige at anvende. Det kan bl.a. besværliggøre udviklingen og implementeringen af et fælles dokumenteret ledelsessystem som ISO 9000, hvilket igen skaber unødvendige omkostninger, når medarbejderne ikke kan finde rundt i virksomhedens fælles dokumentation.

CANEA Danmark kan rådgive om og implementere et system, der gør dokumentstyring og dokumenthåndtering nemmere og mere intuitivt. Vi sammensætter en løsning, der passer 100 % til din virksomhed og som effektiviserer og forenkler processerne til gavn for både medarbejdere, ledelse og kunder.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

CANEA Document gør det muligt

Virksomhedens integrerede og procesorienterede ledelsessystem og anden nødvendig forretningsinformation kan med stor fordel håndteres i CANEA Document. Her kan et dokument effektivt tages frem og kvalitetssikres inden distribution. Genfinding og arkivering af dokumenter bliver forenklet dramatisk. Systemet håndterer og strukturerer alle typer af dokumenter og formater.

CANEA Document er kendetegnet ved:

  • Et intuitivt og moderne brugerinterface, hvilket er er en forudsætning for en effektiv dokumenthåndtering og dokumentstyring, hvor al relevant information er tilgængeligt for den enkelte medarbejder
  • Systemet er utrolig fleksibelt og kan tilpasses den enkelte organisations løbende behov for ændringer
  • Alle systemændringer kan håndteres direkte i applikationen uden anvendelse af IT-specialister

Med CANEA Document kan alle medarbejdere hurtigt finde det, de skal bruge. Besværlig dokumenthåndtering er ganske enkelt noget, der hører fortiden til, når vi har været forbi og implementeret en løsning tilpasset til jeres virksomhed.

CANEA Document opfylder kravene i U.S. Food and Drug Association PART 11

CANEA Document er desuden forberedt til at blive integreret, som en naturlig del af et intranet, fx Microsoft Sharepoint.

Carlsberg

CANEA ONE understøtter os med at forbedre vores måder at håndtere dokumenter og processer på. Med sine brugervenlige interface-og samarbejdsværktøjer er vi i stand til at forenkle den måde, vi arbejder på. Resultatet er en platform, der virkelig understøtter vores bestræbelser på løbende forbedringer ved at levere et levende og altid up-to-date ledelsessystem med de relevante oplysninger, som altid er let tilgængelige - blot et klik væk

Virginia Arroyave Købke
Operations Excellence Director at Carlsberg Group

Hør mere om CANEA og mulighederne

Vores erfarne konsulenter fortæller gerne mere om systemet og mulighederne med CANEA Document og vores andre systemer for effektiv virksomhedsledelse. Vores systemer omfatter alle aspekter af virksomhedsledelse - fra dokument- og sagsstyring til strategieksekvering, projekt- og porteføljestyring samt ledelses- og kvalitetssystemer.

Vil du høre nærmere om vores løsninger og hvordan, vi kan hjælpe med at skabe overblik og effektivisere dokumentstyringen i din virksomhed, så kontakt os på70 25 15 60eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen