OK

Digital tvilling = fremtiden inden for digitalisering og forretningsudvikling

Digitalisering sikrer din virksomheds fremtid

Den digitale tvilling er et redskab, der i højere og højere grad bliver brugt til at optimere produkter, systemer og processer, når det kommer til digitalisering og forretningsudvikling.

Tvillingen er en digital kopi, og den kan laves af alt fra fysiske genstande såsom produkter til større systemer, organisationer og virksomheder, så der kan laves testarbejde i de digitale universer uden negative konsekvenser i virkeligheden.

CANEA kan hjælpe jer med at iværksætte den digitale tvilling for jeres virksomheds forretningsudvikling.

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Book et møde
Få mere at vide - book et online møde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Optimering med digital tvilling-teknologi

I fremtiden behøver du ikke afvente svar på, om dine forretningsidéer virker i praksis. I stedet kan du bruge teknologien ”digital tvilling”. Både virksomheder og organisationer kan have stor glæde af at bruge denne digitale mulighed som en del af deres strategi.

Fordelene er:

  • Test af muligheder/eksperimenter, helt risikofrit
  • Optimering af processer
  • Lokalisering af fejl og mangler

Hvor den analoge organisation eller virksomhed på papir kan sammenlignes med et kort, så er tvillingen en GPS. På et kort kan mulighederne for virksomheden eller organisationen aflæses, men at vælge den helt rigtige rute er GPS’ens fortrin.

Som en GPS kan tvillingen guide jer i de retninger, hvor fordelene er større end ulemperne, så I for eksempel får optimeret arbejdsgange eller tager de rigtige valg for fremtiden.

Lad CANEA hjælpe jer med digitalisering og forretningsudvikling

Det er så godt som umuligt at overskue, hvilke fejl der kan opstå, hvis du ikke har kørt forskellige tests og afprøvet systemer, produkter og arbejdsgange af i virkeligheden. Med en tvilling kan du effektivt justere din virksomhed i et digitalt univers, der afspejler virkeligheden.

CANEA kan hjælpe jer med digitalisering og forretningsudvikling med en digital tvilling som redskab. Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige konsulenter om mulighederne.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Book et møde

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen