OK

Effektive værktøjer til overholdelse af regler og krav fra kunder, leverandører, samarbejdspartnere, myndigheder m.fl.

Få gjort virksomheden fuldt compliant

Compliance er efterhånden blevet en international disciplin for mange organisationer. Mange oplever dog stadig udfordringer med at opsætte processer og systemer til at sikre overholdelsen af både interne og eksterne retningslinjer, særlig på tværs af landegrænser. CANEA ONE understøtter jeres behov for dokumentation, så alle medarbejdere anvender den relevante dokumentation som en naturlig integreret del af deres hverdag.

CANEA ONE er et system, der kan hjælpe enhver virksomhed, uanset størrelse eller branche til at følge med i, om virksomheden lever op til de aftalte forpligtelser - om den er compliant - over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og myndigheder. Alle data og analyser kan sættes op, så de vises på tilpassede dashboards, så forskellige afdelinger/personale grupper ser præcis de informationer, som er relevante for netop dem på ethvert tidspunkt.

Over 250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt
Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

Brug jeres data til optimering og udvikling

CANEA ONE hjælper jer med at få sat system i tingene - blive mere compliant -, men samtidig giver systemet jer også et enestående indblik i, hvordan I arbejder med at overholde de forskellige regler og krav – udøve compliance. I kan lynhurtigt få et overbliv over, hvordan forskellige afdelinger og datterselskaber håndterer reglerne. Data kan også sammenlignes på tværs af organisatoriske enheder, industrier, regioner og tid, hvilket giver et rigtig godt værktøj til at sammenligner data for, hvordan forskellige enheder, organisationer og institutioner håndterer reglerne.

CANEA ONE er med andre ord et enestående værktøj til at hjælpe virksomheder med at blive bedre til at overholde gældende regler, krav og forskrifter. CANEA ONE gør det komplicerede simpelt og sikrer samtidig, at I kan bruge de data, der indsamles til at forbedre processer og procedure i jeres organisation.

Det komplicerede gjort simpelt

Gennem CANEA ONE får I et værktøj og redskaber, der ved simple processer kan hjælpe jer til at overholde gældende og kommende regler og retningslinjer på netop jeres område:

  • Systemet giver mulighed for benchmarking på organisatoriske enheder, industri, regioner, tid mv.
  • Kan understøtte og tilpasses den enkelte virksomheds processer og behov
  • Minimalt behov for ekstern assistance, dvs. de ansvarlige i virksomheden kan ændre og tilføje i systemet – det er nemt og intuitivt

Vi leverer denne løsning som et plugin baseret på Enablor (GRC) fra I-Trust, Bjerringbro, der har specialiseret sig i systemer til Compliance Management.

Passer sammen med andre systemer

CANEA ONE er nemt at integrere med andre systemer og findes samtidig også som mobil applikation. Systemet er kompatibelt med:

  • Microsoft Office pakken
  • Diverse API’er
  • Enablor (GRC)

Få en løsning, der passer til jer

Vores konsulenter er altid klar til at fortælle mere om CANEA ONE og om systemets mange anvendelsesmuligheder. Vi har løsninger til alle typer virksomheder, uanset størrelse og branche.

Vil du høre mere om vores løsninger og hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive compliant, så kontakt os på 70 25 15 60 eller udfyld kontaktformularen.

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen