NKT Photonics fik hjælp til at kortlægge, simplificere og standardisere processerne – og fuldkommen styr på dokumentationen med CANEA ONE.

Kunsten at gøre det komplekse simpelt

”Vi er en ingeniørtung virksomhed, som har rigtigmeget forskning, design og udvikling”, fortæller Filali Bojattouy. ”Vi sælger ikke tændstikker, så at sige – det er forskellige produkter vi udvikler, producerer og sælger. Det betyder parametre, der skal justeres, konfigureres, samles og performe i hver eneste case, og de er alle sammen udslagsgivende for succesen. Teknologien er kompleks, derfor er produktet komplekst, og derfor bliver processen også nemt kompleks”.
Derfor har NKT Photonics fået CANEAs hjælp til at organisere processerne og forretningen, for at sikre fuldt overblik over produkternes rejse fra råmateriale til leveret enhed – og som central del af deres kvalitetssikring og dokumentstyring.
Brugervenligt overblik. ”CANEA hjalp os med at skabe et simpelt overblik over vores processer: Hvordan starter en opgave, hvilken rejse skal den igennem? Og gøre det brugervenlig og intuitivt, så alle kan finde den relevante dokumentation og information, som vi kunne producere og udføre på en standardiseret måde”. Læs mere her

“CANEA ONE er brugervenligt og simpelt, og det giver tryghed for kunderne at vi har styr på processerne” Filali Bojattouy, kvalitetschef NKT Photonics.

0 Kommantarer

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?