DAFA på vej mod mere internationalisering og større projektmodenhed – og det kræver synlighed, fleksibilitet og overblik. Den rejse har CANEA ONE hjulpet på vej.

Den jyske produktionsvirksomhed DAFA er en ordreproducerende virksomhed, der fremstiller specialiserede produkter, der tætner, dæmper og beskytter. Med 350 medarbejdere fordelt på tre kontinenter og otte lande, og med løbende opkøb, er der tale om en virksomhed i kraftig vækst. Det stiller større krav til projektledelsen og til det samlede overblik over porteføljen.
”Igennem de sidste 2-3 år er vi blevet mere internationale, især fordi vi har opkøbt fabrikker. Vi har produktion i Danmark, Polen, Kina og Italien. Vores behov for et fælles kommunikationsværktøj er derfor blevet større – ja, ligefrem nødvendigt for at kunne arbejde på tværs og udnytte ressourcerne fuldt”, fortæller Henrik Pedersen, der er projektleder og ansvarlig for at udvikle, modne og implementere projektledelse i DAFA, bl.a. gennem deres ERFA-gruppe. Læs mere her.

“CANEA ONE er ekstremt intuitivt. Og det var et parameter for os fra starten”. Henrik Pedersen, DAFA

 

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?