Projects Symbol CMYK

CANEA Project 2016 er valgt som markedets mest brugervenlige projektstyringssystem af LKAB.
Læs mere her

Systemet er en helhedsløsning, der understøtter hele virksomhedens krav til projekt-, program-, porteføljeledelse og ressourcestyring. CANEA Projects 2014 tilbyder støtte for alle typer projekter og til alle interessenter i projekterne, hvad enten det er ledelsen, ressourceejere, projektledere, projektdeltagere, styregrupper – eller øvrige interne og eksterne interessenter.

CANEA Project 2016 bidrager med sine innovative løsninger til en mere effektiv portefølje- og projektledelse. Det er enkelt at samarbejde, dele dokumenter og udnytte erfaring fra tidligere projekter. Med sine stærke funktioner for planlægning øges muligheden for at gennemføre projekterne indenfor aftalt tid og budget.

Systemet er kendetegnet ved at være:

  • En helhedsløsning for alle typer projekter
  • Intuitiv og let at anvende gennem en webbaseret brugergrænseflade
  • Baseret på ”best practice” standarder indenfor projektledelse
  • Enkel at konfigurere til egen projektmodel eller f.eks. PRINCE2®
  • Enkel at indføre – helt webbaseret

Med systemet får du samtidigt et unikt overblik over hele porteføljen af projekter holdt op mod de forretningsmæssige mål. Dette gør det enklere at vælge de rigtige projekter baseret på forretningens strategi, så værdien af investeringerne hele tiden optimeres. CANEA Projects 2016 indeholder tillige en helhedsløsning for planlægning af ressourcer – både for projektlederen og ressourceejeren. Systemet gør det nemt, ved hjælp af et ressourcehistogram, f.eks. at skabe overblik over planlagt tid, belægning og tilgængelighed for alle ressourcerne – samlet eller individuelt.

Tekniske krav

Systemet er en webbaseret løsning, som kan afvikles på en almindelig Windows server med IIS og SQL Server som database. Som kunde vælger du selv, om du vil afvikle systemet internt eller eksternt.

Hent produktblad, engelsk

 

PRINCE2® er registreret varemærke tilhørende Axelos Limited.

 

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2018 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?