ProcesoptimeringCANEA Process er et værktøj til procesoptimering som integrerer virksomhedens ledelsessystem med virksomhedens processer, så ledelsessystemet bliver en integreret del af medarbejderens hverdag – og dermed et aktiv og ikke en administrativ byrde.  Systemet er en del af CANEA Framework, så det er muligt i et og samme system at beskrive, eksekvere, overvåge og optimere processerne. Det er det, vi kalder Business Process Management.

En forudsætning for effektiv procesoptimering er at de værktøjer man benytter er nemme at anvende. Kendetegnene ved CANEA Process er, at det er enkelt at anvende,  man linker direkte fra et objekt i procesmodellen til dokumenter, views og anden information samt at hele organisationen kan deltage i kortlægning af de løbende forbedringer af virksomhedens processer som er nødvendige for til stadighed at være effektiv.

Brugervenligheden i top

For virkelig at kunne optimere sine processer skal de værktøjer, man bruger til det, være så brugervenlige som muligt. Derfor har vi skabt CANEA Process, der gør procesoptimering nem og enkel. Systemet er tilgængeligt på en lang række forskellige sprog og gør det muligt for organisationer at udvikle deres fulde potentiale inden for strategier, viden, samarbejde og ikke mindst procesoptimering.

Systemet er optimeret for modellering af processer og understøttet blandt andet VSM symboler og standarden BPMN (Business Process Modelling Notation). Læs mere her: www.bpmn.org

Hent produktblad, engelsk

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?