Dokumentstyring og dokumenthåndteringDokumentstyring og dokumenthåndtering er ofte meget tidskrævende, og medarbejderne i en virksomhed oplever ofte, at ledelsessystemerne er komplekse og vanskelige at anvende. Det besværliggør ofte udviklingen og implementeringen af et fælles dokumenteret ledelsessystem som f.eks. ISO9000, som igen skaber unødvendige omkostninger når medarbejderne ikke kan finde rundt i virksomhedens fælles dokumentation.

Virksomhedens integrerede og procesorienterede ledelsessystem og anden nødvendig forretningsinformation kan med stor fordel håndteres i CANEA Document. Et dokument kan effektivt fremtages og kvalitetssikres inden distribution. Genfinding og arkivering af dokumenter bliver forenkle dramatisk. Systemet håndterer og strukturerer alle typer af dokumenter og formater.

CANEA Document er kendetegnet ved et intuitivt og moderne brugerinterface, dette er er en forudsætning for en effektiv dokumenthåndtering og dokumentstyring,  hvor al relevant information som findes er tilgængeligt for den enkelte medarbejder. Systemet er meget fleksibelt og kan tilpasses den enkelte organisations løbende behov for ændringer. Alle systemændringer kan håndteres direkte i applikationen uden anvendelse af IT-specialister.

CANEA Document opfylder kravene i U.S. Food and Drug Association PART 11

CANEA Document er forberedt til at blive integreret, som en naturlig del af et intranet, f.eks. Microsoft Sharepoint.

Hent produktblad, engelsk

Enkel og tilgængelig dokumentstyring

Modsat mange andre systemer til dokumentstyring er CANEA Document effektivt og nemt at anvende. Alle medarbejdere kan hurtigt finde det, de skal bruge, og besværlig dokumenthåndtering er nu ganske enkelt noget, der hører fortiden til. Skal I bruge et enkelt system til dokumentstyring, så er CANEA Document det rigtige valg.

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?