CANEA ONE er en fuldt integreret suite af programmer for strategi eksekvering, proces-,  projekt- og porteføljestyring, sagsstyring samt understøttelse af kvalitetssystemer og kvalitetsledelsessystemer og består af følgende moduler:

strategy

CANEA Strategy

CANEA ONE Strategy understøtter den strategiske plancyklus i alle dens faser ved at skabe en entydig rød tråd fra det strategiske planarbejde til den daglige drift og opfølgning.

Docpoint_120x120

CANEA Document

Dokumentstyringssystem, som gør information let tilgængelig og skaber orden og overblik over alle typer dokumenter. Understøtter et procesorienteret ledelsessystem.

Improof_120x120

CANEA Workflow

Et sagstyringssystem som understøtter løbende forbedringer der automatiserer og skaber overblik over mange typer procesforløb og arbejdsforløb (workflow) – i et og samme system.

Canea Projects

CANEA Project

Den nye generation af et projekt-, portefølje- og ressourcestyringsværktøj der understøtter hele virksomhedens behov for ledelse og styring af projektporteføljen.

Canea Process

CANEA Proces

Procesværktøj for kortlægning og udvikling af virksomhedens processer og værdistrømme. Man kan skabe og kommunikere procesmodeller på en enkel måde.

Der findes mange anledninger til at vælge CANEAs IT-løsninger. Vi er en leverandør med stor viden om hvordan man får nytte af sine IT-investeringer. CANEA har udviklet CANEA ONE igennem de sidste 15 år og har i dag mange tilfredse kunder indenfor flere brancher.

Helhedsløsning

CANEA tilbyder en løsning til både ledelsessystemer, process- og sagsstyring samt portefølje- og projektledlese i et og samme system. Kan integreres med eget intranet

Innovativ funktionalitet

Programsuiten indeholder innovative funktioner, som er udviklet sammen med kunderne for at skabe maksimal værdi – med brugeren i centrum

Enkelt brugerinterface

Informationen er blot et klik væk. Et letanvendeligt brugerinterface for slutbrugerne er vor højeste prioritet. Det grafiske design, giver brugeren en intuitiv fornemmelse i anvendelsen af systemet.

Fleksibel konfiguration

Ved udviklingen af systemet har vi fra starten skabt fundamentet for en stor fleksibilitet. Det indbærer at kunden på egen hånd enkelt kan ændre arbejdsforløb(workflow), formularer, regler og projektmodeller.

Bedste kvalitetsledelsessystem

Med CANEA ONE får du bl.a. et kvalitetsledelsessystem (ISO 9000 kvalitetssystem), der vil gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Løsningen understøtter det populære ISO 9000 kvalitetssystem, der bruges af mere end en million organisationer og virksomheder i hele verden. ISO 9000 kvalitetssystem er et anerkendt kvalitetsledelsessystem, der bl.a. giver effektiv styring i hverdagen og struktureret dialog med kunderne.

Moderne teknologi

Vi anvender os af moderne teknologi for at opfylde dagens krav til brugervenlighed, sikre og skalérbare programmer med en stor effektivitet

Hent produktblad, engelsk

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?