OK

CANEA ONE - de forskellige løsninger i overblik

Nemt at komme i gang

CANEA ONE er en fuldt integreret suite af programmer for strategieksekvering, proces-, projekt- og porteføljestyring, sagsstyring samt understøttelse af kvalitetssystemer og kvalitetsledelsessystemer, der består af følgende moduler:

Over 250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA Strategy

CANEA ONE Strategy understøtter den strategiske plancyklus i alle dens faser ved at skabe en entydig rød tråd fra det strategiske planarbejde til den daglige drift og opfølgning.

Læs mere

CANEA Document

Dokumentstyringssystem, som gør information let tilgængelig og skaber orden og overblik over alle typer dokumenter. Understøtter et procesorienteret ledelsessystem.

Læs mere

CANEA Workflow

Et sagsstyringssystem, som understøtter løbende forbedringer, der automatiserer og skaber overblik over mange typer procesforløb og arbejdsforløb (workflow) i ét og samme system.

Læs mere

CANEA Project

Den nye generation af et projekt-, portefølje- og ressourcestyringsværktøj, der understøtter hele virksomhedens behov for ledelse og styring af projektporteføljen.

Læs mere

CANEA Process

Procesværktøj til kortlægning og udvikling af virksomhedens processer og værdistrømme. Herigennem kan skabes og kommunikeres procesmodeller på en enkel måde.

Læs mere

Høje krav i biotekindustrien betød, at Repligen valgte systemsupport fra CANEA

Valget faldt på CANEA ONE, fordi systemet er nemt at bruge, og fordi det er nemt at tilpasse til vores specifikke behov.

Anna Åkesson
Repligen

Få mere at vide
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer

Brugervenlighed var i fokus da Air Liquid byttede system til CANEA ONE

CANEA's kompetence og evne til at guide i etableringen af systemets struktur er noget, vi ikke har oplevet hos tidligere leverandører. Jeg kan varmt anbefale CANEA ONE til andre Life Science organisationer, der har brug for e-signaturer, læse kvitteringer og sporbarhed. Systemet er fleksibelt, når det er nødvendigt og robust, når det er nødvendigt.

Maud Tallroth
Nordisk kvalitetschef, Air Liquide

Canea giver dig hele pakken

Du får rådgivning, IT-løsninger og undervisning gennem én og samme udbyder!

Kontakt os og hør mere.

70 25 15 60Tag kontakt

CANEA er hele pakken - rådgivning, IT-løsninger og undervisning i ét

CANEA gør dig klar til det internationale marked og et marked i konstant forandring

Et system, der bygger på 20 års erfaring med Management Consulting

Systemet med integreret forvaltning af strategier, projekter, sager og dokumenter

CANEA forenkler kommunikationen og processerne = større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed

CANEA sigter mod at sikre at alle aspekter af strategien let kan visualiseres og afklares på alle niveauer i organisationen

Derfor skal du vælge vores løsninger

Der er mange gode grunde til at vælge CANEAs IT-løsninger. Vi er en leverandør med stor viden og knowhow, der gennem de sidste 20 år løbende har udviklet og forbedret vores løsninger på baggrund af feedback fra vores konsulenter og brugere.

Helhedsløsning: Vi tilbyder en løsning til både ledelsessystemer, proces- og sagsstyring samt portefølje- og projektledelse i ét og samme system. Det kan desuden også integreres med eget intranet.

Intuitivt brugerinterface: Informationen er blot et klik væk. Et let anvendeligt brugerinterface for slutbrugerne, er vores højeste prioritet. Det grafiske design giver brugeren en intuitiv fornemmelse i anvendelsen af systemet.

Fleksibel konfiguration: Ved udviklingen af systemet har vi fra starten skabt fundamentet for en stor fleksibilitet. Det indebærer, at kunden på egen hånd enkelt kan ændre arbejdsforløb (workflow), formularer, regler og projektmodeller.

Moderne teknologi: Vi anvender moderne teknologi for at opfylde dagens krav til brugervenlighed, samt for at tilbyde sikre og skalerbare programmer med en stor effektivitet.