Velkommen til en givende konference for brugere af CANEAs it-værktøjer. Konferencen finder sted i Göteborg den 24.-25. Maj 2018.

Varighed: 2 dage
Pris: 0 kr. (ex moms)
Sted: Göteborg
Dato: maj 24 – maj 25, 2018

Du som bruger får kendskab til produktnyheder, møder og lytter til andre brugere og får inspiration fra eksterne foredragsholdere. Ud over alle de interessante seminarer vil vi også tilbyde mere interaktion gennem ‘one-to-one sessions’ med vores eksperter under konferencen.

Konferencen afholdes på Elite Park Avenue Hotel, og den første dag slutter med et underholdende show på Park Lane. Sammen med deres syngende personale vil de tage os på en musikalsk rejse. Mens du nyder god mad, møder vi også de største helte, stjerner og kunstnere samlet på en og samme scene.

  • Torsdag den 24. maj kl. 09: 30-17: 00 (registrering fra 09:00, konference starter kl. 09.30) + aftenaktivitet
  • Fredag ​​25 maj – 09: 00-13: 00 (registrering fra 08:15, konference starter kl 08:45)

Tilmelding gælder begge dage inkl. aften aktivitet. Alle CANEA ONE-kunder modtager to ledige pladser til konferencen. Yderligere deltagere kan bookes til et konferencegebyr på kr. 1.995 ekskl. Moms. De, der ønsker at booke i forbindelse med konferencen, kan drage fordel af dette på Elite Park Avenue Hotel. Flere oplysninger findes i reservationsbekræftelsen.

Vi forbeholder os ret til at begrænse antallet af deltagere fra en og samme organisation for at tillade så mange kunder som muligt at deltage i konferencen.

Mere information og tilmelding her

0 Kommantarer

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med svar.
Mvh. Jens Pind

Sender

©2019 Canea Danmark ApS - Hjemmeside leveret af Groubee

Log in with your credentials

Forgot your details?