Sundhed & Pleje

25 års erfaring med ledelses- og kvalitetssystemer

200.000 brugere i 250 organisationer

Et globalt netværk

Vores brugere har stemt: 96 % tilfredshed.

Den moderne platform til sundheds- og plejesektoren

CANEA ONE er et brugervenligt it-system til pleje-, omsorgs- og sundhedssektoren, som skaber en rød tråd fra strategisk planlægning og ledelse til operationelt arbejde i virksomheden i overensstemmelse med SOSFS 2011: 9.

Procesorienteret styringssystem i henhold til SOSFS 2011: 9

CANEA ONE er designet til at forenkle og strømline virksomhedens arbejde i overensstemmelse med SOSFS 2011: 9.

Reduceret kompleksitet = øget brugervenlighed

CANEA ONE samler al information på en enkelt platform og præsenterer informationen baseret på den enkelte medarbejders rolle.

En platform til det systematiske forbedringsarbejde

CANEA ONE yder stærk støtte til det systematiske kvalitetsarbejde og skaber betingelser for et system, hvor alle medarbejdere føler sig involverede.

Rød tråd fra strategisk til operationelt dagligt arbejde

CANEA ONE indeholder valgbare moduler, der sammen skaber mulighederne for et fuldt integreret system, der indeholder alt fra strategisk planlægning til det daglige operationelle arbejde, og hvor alt er forbundet.

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60 Book et møde
Tag kontakt til Canea
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Et system, der skaber sammenhæng

CANEA ONE får hele din organisation til at hænge bedre sammen, hele vejen fra strategi til det daglige operationelle arbejde. Systemet er effektivt og fleksibelt for brugere med høje krav, men også brugervenligt og nemt at arbejde med for medarbejdere "i marken". Dette er nogle af grundene til, at flere og flere private som offentlige sundhedsudbydere og sociale tjenester bruger CANEA’s moduler til styring i henhold til SOSFS 2011: 9.

Systemet medvirker til, at juridiske krav og patientsikkerhed kan sikres og samtidig give virksomheden stærk støtte til det systematiske kvalitetsarbejde. Målet er et levende ledelsessystem, der er rettet mod alle medarbejdere til vedvarende forbedring, højere kvalitet og aktiv deltagelse.

Hvem bruger CANEA ONE?

CANEA ONE bruges af flere regionale, kommunale og private leverandører inden for sundhedssystemet og plejesektoren i Danmark. Systemet sikrer også dokumentation af GDPR compliant til enhver industri og virksomhed.

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør

Funktioner

CANEA ONE er en digital løsning til integreret styring af både strategisk planlægning og operationelle aktiviteter:

  • Systemet viser relevante informationer og opgaver knyttet til brugerens rolle, hvilket bidrager til høj brugervenlighed for den enkelte medarbejder
  • Mulighed for at oprette eksekverbare processer, såsom, afvigelser, forbedringsforslag, risikoanalyser og klager/meddelelser
  • Systemet gør det lettere at finde de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt, men også lettere at nå ud med vigtig information til den rigtige målgruppe
  • Via CANEA’s mobilapp er det muligt at rapportere og få adgang til vigtige dokumenter direkte på en smartphone
  • CANEA’s moduler gør det muligt at skabe et levende og effektivt ledelsessystem, der skaber en rød tråd hele vejen fra strategi til operationelle aktiviteter