25 års erfaring med ledelses- og kvalitetssystemer

200.000 brugere i 250 organisationer

Et globalt netværk

Vores brugere har stemt: 96 % tilfredshed.

Et system, der har alle funktioner til Life Sciences

Produktkvalitet og sikkerhed i kombination med kundetilfredshed er yderst vigtigt for virksomheder, der opererer inden for medicinalindustrien, bioteknologi og medicinsk teknologi. Derfor har vi udviklet et fleksibelt og skalerbart system, der hjælper med at opfylde kravene til regler og standarder, gør det nemt at tilpasse til ændringer og vækstinitiativer samt er let at bruge.

Verificeret standardsystem

Vi sikrer, at for hver frigivelse af CANEA ONE er systemet valideret i henhold til FDA del 11, GxP, 13485 og Eudralex 4.

Dataintegritet og patientsikkerhed

Testede og validerede funktioner vedrørende elektroniske signaturer, læsekvitteringer, logning og sporbarhed.

Veludviklede funktioner

Færdigudviklede og gennemprøvede funktioner til blandt andet CAPA-support, SOP-management, træning, risikoanalyser og beslutningsstøtte.

Nemt og enkelt at bruge

Vi tilbyder en løsning, det er hurtigt at komme i gang med, er nem at bruge og nem at vedligeholde.

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60 Book et møde
Tag kontakt til Canea
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Branchens udfordringer

At forbedre medicinske produkter, der er både effektive og sikre for patienten, er et komplekst, tidskrævende, dyrt og omfattende arbejde. Det tager ofte mange år og er en meget krævende proces, fordi produktet skal være sikkert og skal kunne produceres i stor skala. Life Sciences er underlagt streng regulering og skal opfylde mange krav fra myndighederne. Det er en stor udfordring at skabe effektive og brugervenlige arbejdsmetoder og samtidig imødekomme lov- og kundekrav.

Et typisk problem er at skabe et ledelsessystem, hvor det er let at finde, administrere og vedligeholde dokumenter, rutiner, sager og processer. Dette fører ofte til unødvendig administration, mindre gennemsigtighed og overblik, øget risiko for fejl og vanskeligheder ved at opfylde kravene.

CANEA’s løsning til Life Sciences

CANEA ONE er en komplet, gennemprøvet og valideret IT-løsning, som bygger på 20 års erfaring inden for ledelsessystemer, designet til at være let at komme i gang med, bruge og vedligeholde. Systemet leveres med færdige funktioner til blandt andet elektronisk underskrift, sporbarhed, SOP-styring, CAPA og risikoanalyser.

CANEA arbejder med flere etablerede virksomheder inden for den medicinske, bioteknologiske og farmaceutiske industri, og støtter nyetablerede virksomheder i arbejdet med at overholde myndighedernes regler og krav. Vi har indtil nu med succes leveret over 250 løsninger til kunder i EU og USA og arbejder med førende virksomheder i branchen. Læs om det unikke kvalitetssystem, der giver effektiv styring i hverdagen.

Implementering og validering

Alle versioner af CANEA ONE frigivet fra vores udviklingsafdeling er verificeret efter de overordnede krav, der stilles af blandt andet FDA og part 11.

Hvem bruger CANEA ONE?

CANEA ONE bruges af flere af de etablerede virksomheder inden for den medicinske, bioteknologiske og farmaceutiske industri.

Funktioner

En gennemprøvet og valideret totalløsning med tilpasset og effektiv funktionalitet:

  • Systemet gør det muligt at håndtere dokumentstyringen for alle instruktioner, rutiner og andre typer dokumenter sikkert. Uploader og redigerer nemt dokumenter med understøttelse af tilladelseskontrol, henvisninger, skabeloner og versionskontrol
  • Uddannelse og træning i rutiner gennem tilpassede træningstrin og indbyggede kompetenceforsikringsprøver. Test for at sikre "Læs og forstå" med læsekvittering, "Læs og læs" og elektronisk underskrift
  • Alle begivenheder og handlinger kan spores i systemet og logges med dato og tidsstempel
  • Gør det nemt og enkelt at styre alle typer risici, der er knyttet til f.eks. produkter, processer eller projekter
  • Beslutningsstøtte gennem visualisering og overvågning af data i både tabel- og diagramformat

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør