Føde- og drikkevareindustrien

25 års erfaring med ledelses- og kvalitetssystemer

200.000 brugere i 250 organisationer

Et globalt netværk

Vores brugere har stemt: 96 % tilfredshed.

Få styr på kvalitet og fødevaresikkerhed med branchespecifikt ledelsessystem

Dagens bevidste forbrugers behov kombineret med branchens krav til kvalitet og fødevaresikkerhed stiller høje krav til aktører i fødevareindustrien. Uanset om du arbejder med forarbejdning af råvarer, logistik, grossistvirksomhed eller salg til slutkunder, er det påkrævet, at du opfylder kravene til regler og standarder, og at du arbejder for løbende forbedring.

Ledelsessystem baseret på fødevareindustriens standarder

CANEA ONE er designet til at forenkle og strømline driften af virksomheden i overensstemmelse med industristandarder såsom BRC, ISO 22000 og FSSC 22000.

En platform for systematisk kvalitetsarbejde

CANEA ONE yder stærk støtte til systematisk kvalitetsarbejde, bl.a. baseret på principper som HACCP. Det skaber grobund for et system, hvor alle medarbejdere føler sig involverede.

Reduceret kompleksitet = øget brugervenlighed

CANEA ONE samler al information på en enkelt platform og præsenterer informationen baseret på den enkelte medarbejders rolle i virksomheden.

Rød tråd fra strategi til operationelt dagligt arbejde

CANEA ONE indeholder tilvalgsmoduler, der sammen skaber mulighed for et fuldt integreret system, der indeholder alt fra strategisk planlægning til det daglige driftsarbejde, og hvor alt er forbundet.

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60 Book et møde
Tag kontakt til Canea
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Hvem bruger CANEA ONE?

CANEA ONE bruges af flere etablerede virksomheder i føde- og drikkevareindustrien.

Branchens udfordringer

Fødevareindustrien står over for store udfordringer. Både produktions- og forbrugsmønstre ændrer sig, og kravene til bæredygtighed øges. Forbrugerne kræver også i stigende grad gennemsigtighed og ønsker at kunne følge produktet fra jord til bord.

For at få succes som virksomhed er det derfor vigtigt at have kontrol over alle processer og imødekomme de høje krav til fødevaresikkerhed. De virksomheder, der har styr på deres processer og dokumentation, er godt rustede til at arbejde med løbende forbedringer for at imødekomme de udfordringer, som hele fødevareindustrien står over for.

Carlsberg

CANEA ONE understøtter os med at forbedre vores måder at håndtere dokumenter og processer på. Med sine brugervenlige interface-og samarbejdsværktøjer er vi i stand til at forenkle den måde, vi arbejder på. Resultatet er en platform, der virkelig understøtter vores bestræbelser på løbende forbedringer ved at levere et levende og altid up-to-date ledelsessystem med de relevante oplysninger, som altid er let tilgængelige - blot et klik væk

Virginia Arroyave Købke
Operations Excellence Director at Carlsberg Group

CANEA’s løsning til levnedsmiddelindustrien

CANEA tilbyder et komplet system, der er udviklet til at kunne opfylde kravene til føde- og drikkevareindustrien. Systemet har tilvalgsmoduler og er meget fleksibelt, hvorfor det kan tilpasses til hver organisations særlige behov.

CANEA ONE gør hele virksomheden sammenhængende - hele vejen fra strategi til det daglige operationelle arbejde. Ved at kombinere styrkerne i CANEA’s moduler til dokument-, proces-, sags-, projekt- og strategistyring kan de nødvendige oplysninger til kvalitetsarbejde samles i et og samme system. Når alt er samlet på den samme platform, øges brugervenligheden og system- og administrationsomkostninger reduceres.

CANEA ONE kan bruges af fødevarevirksomheder, der arbejder mod bl.a. ISO 22000, IP Food, BRC og FSC 22000. Det er en platform, der skaber et levende ledelsessystem, hvor du håndterer alt fra kontroldokumenter, processer og kontrolkort til eksekverbare processer samt risikoanalyser, afvigelser, selvinspektioner, målinger/prøver, klager og revisioner. Kort sagt er alt samlet i på en og samme platform. Læs mere om effektiv projektstyring som helhedsløsning.

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør

Funktioner

CANEA ONE er den komplette digitale løsning til håndtering af strategisk planlægning og operationelle aktiviteter - tilpasset branchens krav:

  • Det er et rollebaseret system forstået på den måde, at CANEA ONE viser relevante informationer og opgaver baseret på brugerens rolle i organisationen, hvilket bidrager til høj brugervenlighed for den enkelte medarbejder
  • Mulighed for at oprette eksekverbare processer, såsom afvigelser, risikoanalyser (for eksempel i overensstemmelse med HACCP)
  • Systemet gør det lettere at finde de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt, men også lettere at nå ud med vigtig information til den rette målgruppe og sikre, at beskeden når frem
  • Via CANEA’s mobilapp er det muligt at indrapportere og få adgang til vigtige dokumenter direkte på en smartphone eller elektronisk tavle