Forskellige brancher, forskellige løsninger!

25 års erfaring med ledelses- og kvalitetssystemer

200.000 brugere i 250 organisationer

Et globalt netværk

Vores brugere har stemt: 96 % tilfredshed.

Få den rigtige løsning til din branche

CANEA ONE er et ledelses- og kvalitetssystem, der kan sammensættes branchespecifikt og hjælpe virksomheder inden for alt fra Life Science til transport og logistik med at holde overblik, analysere data og gennemføre strategier, der giver øget effektivitet og større kundetilfredshed.

Systemet egner sig specielt godt til brancherne:

250 organisationer bruger CANEA ONE som platform for deres forretningssystemer, bl.a. Carlsberg og Danmarks Nationalbank.

CANEA Danmark hjælper organisationer og virksomheder med effektivt at eksekvere deres strategi og målsætninger i en verden i konstant forandring, ved at tilbyde uddannelse og konsulentbistand sammen med levering af CANEA ONE systemet.

70 25 15 60 Book et møde
Tag kontakt til Canea
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit firmanavn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Rådgivning og undervisning i systemet

Vores løsninger står aldrig alene, men vil altid være inklusive rådgivning og uddannelse fra vores erfarne og dygtige konsulenter. Alle vores konsulenter og samarbejdspartnere har god forretningsforståelse og forstår sig på, hvordan IT bedst kan støtte op om forskellige forretningsmål. Samtidig er de også rigtig dygtige til at undervise i og forklare systemet, så alle hurtigt og nemt får en indføring i det.

Skal vi sammensætte en løsning til din virksomhed?

Vil du have et system, der understøtter dine forretningsmål og gør alt fra dokumenthåndtering til procesoptimering mere håndterbart? Så kontakt os og få en snak med en af vores erfarne konsulenter om, hvordan CANEA ONE kan blive systemet, der optimerer og effektiviserer processerne i din virksomhed.

I titusindvis af brugere i snart sagt alle brancher anvender allerede i dag CANEA’s systemer med stor succes. Vil du høre mere om vores løsninger og hvordan, vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på 70 77 78 42 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig meget snart.

Jeg er sikker på, at vi kan hjælpe jer med en langsigtet IT-løsning, som vil skabe værdi for jeres virksomhed.

Jens Pind, direktør